پاسخ: [راهنمای مسابقه] توضیحات، فایلهای لازم و ...
زمان زیاد نمی بره.اولا که بیشرتشون از سایت ها کپی اند و این ها که از دور مسابقه خارج میشن و ثانیا 4 و5 تایی از اونها هم در حد 4 و 5صفحه اند خب تا اینجار از 30 نفر 15 نفرش خارج شدند و بقیه هم راحت و سریع برسی می شوند.
سلام.
چی شد ؟نتیجه مسابقه اعلام نشد؟لطفا زود اعلام کنید
نقل قول:
زمان زیاد نمی بره.اولا که بیشرتشون از سایت ها کپی اند و این ها که از دور مسابقه خارج میشن و ثانیا 4 و5 تایی از اونها هم در حد 4 و 5صفحه اند خب تا اینجار از 30 نفر 15 نفرش خارج شدند و بقیه هم راحت و سریع برسی می شوند.
نقل قول:
سلام.
چی شد ؟نتیجه مسابقه اعلام نشد؟لطفا زود اعلام کنید
تیم مدیریت و تیم داوری مشغول بررسی هستند به علت تعدد مطالب ارسالی زمان برهست . صبور باشید بزودی اطلاع رسانی میشه .
لطفا نتایج رو اعلام کنید.پنج شنبه هست امروز.
هر چی از مسابقه می گذره همه استرس پیدا کردنند برای نتیجه خدا کنه هر کی حقشه به جایزه برسه و مبارکش باشه:give_rose::11():
تشکر از سایت شهر سخت افزار برای برگزاری این مسابقه
موفق باشید:11():
نقل قول:
هر چی از مسابقه می گذره همه استرس پیدا کردنند برای نتیجه خدا کنه هر کی حقشه به جایزه برسه و مبارکش باشه:give_rose::11():
تشکر از سایت شهر سخت افزار برای برگزاری این مسابقه
موفق باشید:11():
به خاطر همین تیم داوری در حال بررسی هست که بهترین و خلاقانه ترین اثر برنده اعلام شود .
با تشکر
دوستان نتایج اعلام شده:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
تبریک به برندههای عزیز! :1. (35):
@برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سپاس :11():
بدشانسی بنده تا این حده که حتی تو نقد و حتی تو قرعه کشی هم برنده نشدم
یکی شانس بیشتر به من قرض بده سر فرصت پسش میدم:1. (38)::1. (38):
موفق باشید مبارکه:11():
سلام مجدد
اول یک خسته نباشید و تشکر ویژه خدمت اعضای انجمن شهر سخت افزار بابت برگزاری ، راهنمایی و مدیریت مسابقه
دوم یه تشکر ویژه از نمایندگی ASUS برای شروع این مسابقه امیدوارم همواره موفق و پیروز باشید
تبریک میگم به سه برنده ی دیگه و امیدوارم هر باز هم در مسابقات آتی با همدیگر رو به رو شویم
، این مسابقه به معنای واقعی کلمه مسابقه بود و اینکه برنده شدن و با نشدن در این مسابقه به میزان تلاش خود شرکت کننده بستگی داشت که واقعا عالی و منصفانه بود امیدوارم بازهم شاهد اینچنین مسابقاتی باشیم
شاد و پیروز باشید :love::11():
با سلام و عرض خسته نباشید
مسابقه ی بسیار تنگاتنگی بود و خوشحالم که در قرعه کشی برنده شدم همچنین به برندگان هم تبریک عرض میکنم.
از ایسوس و سایت شهر سخت افزار تشکر می کنم که این فرصت رو برای کاربران ایجاد کردن.